Mandagtema – Sammen

Ordet ‘Sammen’ – hva det sier meg? Det er å være sammen, jobbe sammen, høre sammen… Det kan bety så mangt. Sammen er vi sterke, er det et ordtak som sier.

Vel mitt bidrag viser mange som er sammen… En bisverm på videvanke.

Flere mandagstema finner du hos Petunia som vanlig.

Reklamer

17 tanker på “Mandagtema – Sammen

 1. Vilket foto. Det börjar krypa i mig. Onekligen en tolkning som väcker känslor. Snyggt fotat. Hur kom du så nära? Har du själv bin? Hur hamnade detta gäng på stammen?
  Antar att där även finns en drottning?

  • Takk for kommentar!
   Disse biene satt på et mahoniatre i hagen vår. Når biene henger på dette viset bryr de seg ikke så mye om omgivelsene, så jeg var vel 30-40 cm fra dem med kameraet. Jeg har ikke bier selv, så dette er nok bier som har fostret opp en ny dronnng for å starte et nytt bi-samfunn.

 2. Takk for ditt bidrag på Mandagtema denne uken! Jeg tenkte det var et fint tema også med hensyn til det som hendte 22. juli, men jeg ville ikke fokusere så mye på det i teksten. Samhold er viktig!!
  Jeg har en litt dårlig nyhet til alle dere Mandagstemabloggere. Jeg har vel kjent på denne følelsen lenge og den ble enda sterkere i ferien og det er vel bare til å innrømme at jeg ikke er motivert eller klarer å følge opp alle utfordringene mine. Tiden strekker ikke til og jeg får ikke kommentert hos dere alle, noe som jeg synes dere så inderlig vel fortjener og jeg er litt slik at når jeg ikke kan gjøre en ting 100 %, så blir det helt feil. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med Mandagstema, MEN jeg vil gjerne høre om du eller noen andre kan overta stafettpinnen og holde Mandagtema på deres egen blogg. Det er så mange som er glad i denne utfordringen og hvor det å få en oppgave å løse, gir inspirasjon til å ta bilder – noe som er meningen med Mandagstema.
  Gi meg beskjed om du kunne tenke deg å være vert for Mandagstema:)

  • Trist at du vil slutte med Mandagstema, men jeg har stor forståelse for det. Jeg må nok si nei til den utfordringen det er å drive det videre, men håper noen ildsjeler kan ta over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s