Lekedress, eller romper om du vil

Denne oppdaget jeg først på instagram og syns den var så fin. Så fant jeg mønsteret på Ravelry og fant ut at jeg ville strikke den til en av mine grand-nieser. Hun er ikke året ennå, så jeg regner med denne kan brukes til våren igjen da størrelsen er 9-12 mnd. Evt i vinter med litt klær under.

Den skulle egentlig vært strikket i Drops Muskat, men da jeg kom i den lokale butikken fikk jeg et merkelig svar. -«Nei, det hadde de ikke. Det var runde nøster og de stuet så dårlig i hyllene.»

Hæh? Det var da et dårlig argument. Damen kikket i en brosjyre over for å finne et alternativt garn, og så sier hun plutselig: -«Nei nå har de visst fått det i avlange nøster!» -som jeg egentlig hadde poengtert fantes på nett. Uansett, jeg fikk ikke det garnet jeg ville ha, og jeg ville starte strikkingen med en gang og ikke vente på bestilt garn. Dermed endte jeg opp med Gjestal Bomull sport, som også er et mercerisert garn.

Vil du strikke lik, finner du oppskriften her hos Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/aurora-baby-girl-romper-suit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s