Bunadsprosjektet som falt i fisk

Sommeren 2015 startet jeg broderingen av en Nordlandsbunad til min sønns daværende kjæreste. De brøt forholdet utpå høsten, men forble venner – og bunaden skulle sys likevel. Tiden gikk, hun hadde ikke hastverk med å få den ferdig. Da endelig alle deler var ferdig brodert, viste det seg at min mor hadde fått problemer med øynene og så ikke for seg å sette sammen delene. Og selv turte jeg ikke sette saksa i stoffet på egenhånd.

Nordlandsbunad

Jeg sjekket rundt på nett etter veiledning på montering, men var akkurat for sein til å få tak i monteringsveiledning på cd/minnepenn. De selges kun sammen med materialsett nå. Jeg har prøvd Finn, men ingen respons der heller. Den unge damen som skulle ha bunaden prøvde også å finne noen som kunne montere. Jeg fant én sydame – men hun skulle ha 17.000,- for monteringen! Jojo, det er litt av en jobb – men likevel. Det er jo mer enn bunaden kostet.

Tilslutt fant jenta en dame som kunne ta seg av monteringen, så nå håper jeg å få se henne 17.mai i sin nydelige nordlandsbunad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s