Mandagstema – Grønn hverdag

Petunias utfordring denne gang er Grønn hverdag. Det kan være så mangt, alt fra kildesortering og gjenbruk til å dyrke maten sin selv. Det kan også være et ønske om grønne fingre, slik Petunia selv har løst oppgaven. Vel, jeg har utnyttet ressursene rundt meg og presenterer her en tallerken med salat bestående av løvetann, skvallerkål og tomater.

«If you can’t beat them, eat them!»

Flere løsninger på Petunias tema finner du som vanlig hos Petunia.

18 tanker på “Mandagstema – Grønn hverdag

  1. Den salaten så aldeles nydelig ut… Tenk hvilke ressurser vi har rundt oss. Det er bare å gå ut å høste… Ha en flott dag.

  2. Åh! Javisst är sallad något som man ska frossa i nu när det finns så mycket i affärerna, och inte minst – man kan börja sköda sin egen sallad! Det har vi gjort nu och den är så god!

  3. Din sallad ser riktigt smaklig ut;-))))
    Grönsaker är gott men just nu är jag lite försiktig med all sorts sallad, gurka o tomat, får vänta till dom egna har mognat;-)
    Ha en skön vecka;-)))))

  4. Ja, om jeg skulle spist løvetannen i hagen, da ville je aldri blitt sulten mer:) Men det er vel bare bladene som kan spises??
    Men at man blir tynn av å bare spise frukt og grønt er tull!! Du skal se marsvinet vårt. Han er blitt tykk;)

  5. Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Jeg visste ikke at man kan spise både løvetann og skvallerkål! :O Det er nesten litt trist hvor lite jeg vet om hva som faktisk kan brukes av naturen rundt meg. men jeg er glad i salat, så kanskje jeg må prøve det en gang? 😛

  6. Tusen takk for alle fine kommentarer!
    Det er bare fantasien som setter grenser når det kommer til hva en kan putte i en salat.

    Både løvetann og skvallerkål er innført som urter av munkene i middelalderen. Løvetann er bl.a rensende og basedannende.

Legg igjen en kommentar